joi, 22 octombrie 2009

Crin Antonescu a lansat acțiunea de strângere de fonduri prin SMS

Comunicat de presă

O altfel de campanie ! Crin Antonescu a lansat astăzi o acțiune transparentă de strângere de fonduri prin SMS-uri, în vederea campaniei pentru alegerile prezidențiale.

„Investește în Acțiunea Antonescu" este numele campaniei lansată astăzi de candidatul PNL la președinție. Toți cei care vor să contribuie la campania lui Crin Antonescu au la dispoziție două numere de telefon la care pot dona 1 euro, respectiv 5 euro. Este pentru prima dată în România, când un candidat alege această modalitate transparentă de strângere a fondurilor, „o victorie a transparenței", după cum a declarat chiar Crin Antonescu.

"Așa cum am anunțat, facem astăzi primii, și sper că nu vom rămâne singurii în această campanie, un gest elementar, acela al unei campanii de colectare de fonduri pentru campania electorală transparentă și deschisă. Sunt convins că acest lucru e de natură să dea sentimentul cetățenilor că participă, că sunt acționari cu Acțiunea Antonescu /.../", a adăugat liderul PNL.

Acțiunea de strângere de bani prin SMS-uri este similară filosofiei fiscale liberale, și anume "puțini de la mulți", a precizat președintele PNL. "Nu știu câți bani se vor strânge în felul acesta, dar știu că voi putea spune tuturor celor care mă votează, pe ce bani mi-am făcut această campanie electorală", a accentuat Crin Antonescu.

Crin Antonescu a declarat că dorește să aibă o ALTFEL de campanie, în spiritul normalității și al bunului-simț . "A inventa ceva nou înseamnă a reveni sau a readuce normalitatea și bunul-simț /.../ Acțiunea Antonescu și acest mod de a deschide o campanie transparentă este încă un pas pe care îl facem sper normalitate", a declarat liderul liberal.

Așadar, printr-un SMS trimis la numărul 2746 cetățenii pot dona 1 euro, iar printr-un un SMS la 2741, simpatizanții pot dona 5 euro pentru susținerea campaniei prezidențiale a lui Crin Antonescu. Donatorii vor primi în schimb un wallpaper sau un ringtone.

Campania "Investește în Acțiunea Antonescu" se va derula în perioada 21 octombrie-21 noiembrie 2009.

Niciun comentariu: