duminică, 20 septembrie 2009

smooth jazz session


un super concert cum demult nu a mai fost in iasi se anunta duminica pe 27 in Dublin Pub. Ce e asa de special?
Se intoarce Emil Birzu, un foarte bun trompetist de jazz, care vine in Iasi, dupa ani de zile petrecuti in New York, SUA, tara in care ia cucerit pe toti iubitorii de jazz.Trupa care il va acompania in Dublin, este formata din baietii de la Soundcheck, baieti multipremiati la sectiunea jazz la mai toate festivalurile de gen din Romania.
Va invit sa ii vedem la treba, duminica pe seara. Pretul unui bilet este 3 beri, adica 15 ron.

Phone : 917-628-5306

emilbizga@hotmail.com

www.myspace.com/emilbizga

Emil Bizga

t r u m p e t, f l u g e l h o r n , c o m p o s e r

Emil Bizga’s style has been shaped by a broad array of experience spanning classical orchestra, big band and the jazz quartet. In addition to receiving Masters Degrees in classical trumpet in Malmo, Sweden and jazz trumpet in Hanover, Germany, he has worked closely with greats such as Hakan Hardenberger and Wynton Marsalis to further refine his style.

Early performance experience included solo engagements with the Niedersachen Jazz Orchestra, Hanover Opera and Bucharest Radio Big Band. Rich experience and technical mastery have converged to create Emil Bizga’s unmistakable sound.

Un comentariu:

Deea spunea...

A fost o placere sa fim parteneri media la acest eveniment!Pentru galerie de poze de la Smooth Jazz intrati in sectiunea Curios de pe site.Va mai asteptam cu multe altele la noi...pana atunci ascultati Radio BZI pe www.radiobzi.ro