marți, 29 septembrie 2009

LANSARE ALBUM DE DEBUT RAVA – “SUPER MAGIC LOVE”

Trupa de rock alternativ RAVA lanseaza Ep-ul de debut intitulat “Super Magic Love”. Materialul este un produs independent inregistrat in perioada 2008-2009, contine 6 piese in limba engleza si una in limba romana, care vorbesc despre starile de spirit ale omului modern fata in fata cu propria imagine si cu cei din jur. Soundul RAVA este un melanj de momente acustice fine si riffuri puternice de chitara care imbraca in aceeasi haina a simplitatii directe mesajul liric si muzical. Muzica RAVA priveste in ochii celor care asculta.

Ep-ul este compus in totalitate de membrii trupei (Lucian Curelariu – voce si chitara acustica; Bogdan Hapliuc – chitara electrica, backing vocals; Laurentiu Dumescu – chitara bas; Liviu Marian – keyboards si Codrin Murariu – tobe), cu participarea lui Florin Hanu (fost membru RAVA) la compozitie, chitara electrica si backing vocals, a Anei-Cristina Leonte (membra a trupei Odyssey) la vioara si a artistului rap Lucian Turcanu “X-Klus” (voce).

“Super Magic Love” este titlul care inglobeaza intregul concept muzical al trupei RAVA, piesa omonima fiind foarte apreciata de radiourile de specialitate in 2009.

Conceptul grafic al albumului este realizat de fotograful Veronica Gradinariu alaturi de Iulian Ghideon si Bogdan Agapie, inregistrarile, mixajul si masterajul au fost facute impreuna cu Cristian Rangu la Underground Sound Studios din Suceava, piesa “Inima mea” fiind lucrata in Iasi, la Casa de Cultura a Studentilor, impreuna cu Silviu Iurascu.

Evenimentul va avea loc in Iasi pe data de 7 octombrie, la orele 20 in Dublin Pub. Pretul unui bilet va fi de 10 RON iar publicul va putea achizitiona albumul la toate concertele viitoare.

“Super Magic Love” inseamna dragoste pentru arta, pentru oameni, pentru dragostea insasi.

7 octombrie va fi o seara “altfel”, un concert care nu va insemna numai muzica, ci si imagine, traire, frumos.

Productia albumului “Super Magic Love” si a concertului de lansare au fost posibile cu sprijinul Casei de Cultura a Studentilor Iasi

Poze cu trupa si melodii pot fi luate de pe siteul trupei: www.myspace.com/ravaband

Niciun comentariu: