sâmbătă, 28 noiembrie 2009

votez crin pe 6 decembrie

pentru sustinatorii lui Crin care nu pot sa voteze Geoana, am o solutie de bun simt.
Mergeti la VOT
desenati un patrat in interirul caruia scrieti mare CRIN ANTONESCU si puneti stampila.
Va faceti datoria de cetatean si mergeti la vot, si nici nu va calcati principiile, si votati in continuare CRIN.

5 comentarii:

Anonim spunea...

deci sa inteleg ca nu sunteti un soldat devotat partidului , domnule caliman :P.

AncutiQ spunea...

nu inteleg cum Crin Antonescu cel pentru care aveam toata stima a putut face un asemenea pact cu diavolul..practic a dat deoparte toate principiile pe care parea ca le are pentru a se alia cu cine?! cu un partid sau in fine cu un om care reprezinta un partid ce are o cu totul alta ideologie decat liberalii..pe mine sincer m-a dezamagit profund aceasta hotarare a lui < stiu sigur ca nu doar pe mine > si nu mi se pare just sa il sustina pe Mircea Geoana pentru simplul motiv ca nu il vrea pe Basescu presedinte..foarte urat, m-a lasat fara replica..

Anonim spunea...

Am votat cu Crin in primul tur. Explicati-mi si mie va rog cum dumneavoastra, un liberal, puteti sa il votati pe Mircea Geoana.

Ati uitat cumva ca domnul Crin Antonescu a castigat inclusiv votul meu, disociindu-se complet de cei doi contracandidati si declamand cu mare emfaza despre blanita murdara a iepurasului Geoana, despre manechinul lui Hrebenciuc, etc etc etc..

Acum sincer ( vorba obsesiva a lui Geoana), nu va este putin jena de ceea ce s-a intamplat?

Nu ca o vina a dumneavoastra, fireste, ci jena aceea pe care o simti cand vezi la televizor cand cineva se face de ras si nu mai poti privi. Aceeasi pe care o simti si cand Traian Basescu spune ca numeste seful SRI asa cum a spus ca a facut-o.

PS. Aud ca ati fost schimbat de la CCS. Pacat, dupa groparul Iacoban, ati fost singurul tip decent care a condus CCS. Nu am vazut pe nimeni acolo sa munceasca cot la cot cu echipa lui asa cum faceati dumneavoastra. Too bad!

Dragos

Anonim spunea...

poate explici gestul lui crin: daca Mircea Geoana va fi un presedinte bun, ceea ce eu sper, il voi sustine pe Mircea Geoana si pentru un al doilea mandat.”
in termeni de principii.

Anonim spunea...

1. Guvernul Tariceanu 2 a fost sustinut doi ani si ceva de parlamentari PSD.
2. Daca ar fi castigat Crin, tot la voturile PSD, s-ar fi apelat, atunci votanti si lederii PSD ar fi fost oameni cu alte valori si alte principii ?
3. Cand MIrcea Geoana va fi presedinte al doilea loc in stat, cel de sef al senatului va apartine PNL, plus alte 7-8 ministere.
4. Traian Basescu daca mai iese presedinte inca o data va incerca poate cu mai mult succes sa mai rupa o data PNL, pentru a avea majoritate in parlament.
5. Daca nu va reusi puntul 4. va dizolva parlamentul, va face unicameral, va adanci criza si va duce tara de rapa.
Fiind trei partide mari se poate guverna numai 2 cate 2. Nu inteleg lamentarile PNL, la modul sincer.