sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Revoluționari ai bunului-simț din toată România, arătați-vă!

Revoluționari ai bunului-simț din toată România, arătați-vă!


Pentru că, indiferent de opțiunile voastre politice, de stânga sau de dreapta, sunteți oameni de bun-simț,

pentru că aveți tot dreptul să decideți voi, și nu nesimțiții,

pentru că 1142 de oameni au murit acum 20 de ani ca să decideți voi, și nu nesimțiții,

pentru că mii de oameni s-au ales cu oasele frânte de bâtele și furtunele minerilor ca să decideți voi, și nu nesimțitii,

pentru că sunteți mai inteligenți, mai puternici și mai mulți decât nesimțiții,

pentru că munciți din greu, plătiți taxe și impozite de care își bat joc sau le fură nesimțiții,

pentru că și copiii voștri merită o șansă, nu doar copiii nesimțiților,

pentru că nesimțiții vor să vă mintă și să vă manipuleze că aveți de ales între două rele,

pentru că puteți alege, în sfârșit, un bine,

pentru că puteți alege acum un om ca voi. Un om de bun-simț, care a fost și dascăl, și rocker. Un om de bun-simț, care a fost și deputat, și ministru, dar care stă în continuare într-un apartament de bloc. Un om care a fost lovit de tragediile vieții, dar a rămas om.

Pentru că omul ăsta e sincer,

pentru că omul ăsta vrea o Românie așa cum o vreți și voi,

pentru că a venit vremea să câștigăm noi și să piardă nesimțiții,

pentru toate acestea, duminică, 22 noiembrie,

ARĂTAȚI-VĂ!
HAIDEȚI LA REVOLUȚIA BUNULUI-SIMȚ!
VOTAȚI ANTONESCU PREȘEDINTE!

www.hailarevolutie.ro

2 comentarii:

lordul john spunea...

Raspuns domnului Salavastru
Pentru a ne lamuri pozitiile din start, va spun ca sunt membru in Partidul National Liberal din aprilie 1990, am fost scuipat, am fost injurat, am fost huiduit, am fost batut,in 2000 am fost dat afara din serviciu pe motive politice si mi s-au inscenat dosare penale (neconfirmate ulterior). Toate acestea in timpul FSN,FDSN, PDSR, PSD. Singura actiune electrala la care nu am participat, a fost turul 2 al alegerilor din 2000 (Iliescu vs Vadim). Nu am fost numit niciodata intr-o functie pe criterii de apartenenta politica, nu am dar bani nimanui sa fiu numit, de altfel m-am ferit cat am putut de functiile publice.
Acum, ca am lamurit aspectul legitimitatii interventiei mele, sa trecem la fondul problemei. Rezultatul obtinut de Crin Antonescu (ajutat intr-o masura moderata de PNL) este o victorie a unui proiect politic nou care se bazeaza pe principii - adevar, consecventa,respect, onoare. Desigur aceste principii nu le putem regasi deloc in suma de valori impartasite de dl Basescu si aproape deloc in tabara lui Mircea Geoana. Nu voi putea uita raul facut de Ion Iliescu in perioada 1989 - 1996. Dar in aceeasi masura nu pot uita raul facut de Traian Basescu in perioada 2005 - 2009. A spune despre Traian Basescu ca poate fi liderul dreptei romanesti,fara a sustine afirmatia cu argumente, mi se pare o naivitate. Nu ma simt comod cu baronii locali ai PSD, dar in egala masura nici cu baronii locali ai PDL si in mai mare masura cu baronii locali ai PNL. Din acest motiv propunerea lui Crin de a sustine un proiect politic, care in mare masura va restructura modul de a face politica in Romania, mi se pare mult mai important decat a spune ca il sustinem pe Geoana sau pe Basescu. Trebuie sa depasim etapa sustinerii unor oameni si sa trecem la sustinerea unor proiecte. Cea mai importanta restructurare a clasei politice care se poate obtine prin acest proiect politic este depolitizarea functiei publice. In momentul in care numirile politice se vor opri la nivelul secretarului de stat, vom putea face un mare pas inainte in normalizarea si insanatosirea climatului economic, administrativ si moral.

lordul john spunea...

In alta ordine de idei va felicit ca ati castigat procesul cu ANPC si va adresez o intrebare simpla: vi se pare normal ca noi, contribuabilii, sa platim la fiecare patru ani din banii nostri, asemenea procese? Vi se pare normal ca atunci cand dvs. ati preluat conducerea OJPC sa destituiti un director pus de PSD, care la randul lui a destituit un director pus de CDR, care la randul lui a destituit un director pus de PDSR, etc? ( vorbesc de principiu, nu de institutie in sine). Acest mod de a face politica este cel care trebuie schimbat, si Crin Antonescu asta doreste. Nu garantez ca PSD va fi total de acord, dar Mircea Geoana pare dispus sa incerce in ciuda presiunilor din partid, presiuni care vad ca se simt si in PNL. in demersul dvs, de a coaliza dreapta in jurul lui Traian Basescu, trebuie sa precizati care sunt valorile de dreapta pe care le impartaseseste Traian Basescu.
Actiunile formale de fatada (vezi condamanarea comunismului, care a ramas un text citit fara convingere in fata parlamentului si ale carei masuri solicitate in finalul raportului nu au fost nici pana azi realizate), precum si actiunile de fortare ale democratiei (vezi acest referendum ilogio, ma gandesc daca nu ar fi fost mai productiv ca intrebarea de la referendum sa fi fost: "Vreti ca de la 1 ian sa aveti salariul de 1000 EUR?" obtinandu-se in acest mod o prezenta de 99%) nu il recomanda pe Traian Basescu ca un garant credibil al unui parteneriat, Faptul ca Traian Basescu nu a putut avea parteneriate nici cu CDR, nici cu PNL, nici cu PSD nu va pune nitel pe ganduri? Faptul ca Traian Basescu a incercat inglobarea PNL-ului in 2007 nu va ingrijoreaza? Faptul ca tot mai multe voci din PDL, speriate de gandul ca Traian Basescu va pierde alegerile si partidul va reveni la cota normala de 10%, afirma caracterul conflictual si totalitar al dlui Basescu, nu va da de gandit? In concluzie, nu cred ca Apostolul Dreptei este Traian Basescu. Cred cu tarie ca telul Partidului National Liberal este restructurarea modelului de politica prin asumarea acestui Proiect Iohannis care isi propune sa diminueaza rolul cicisbeilor politici si sa intareasca rolul Profesionistilor. Cred cu tarie ca dl. Geoana ca presedinte va respecta Constitutia (este prea slab pentru a o forta). Cred cu tarie ca daca PSD-ul nu isi va respecta angajamentele fata de PNL, acesta din urma va putea face o majoritate de sustinere a guvernului iohannis cu un PDL scapat de basescu si curatat de oportunisti, pe baza acelorasi principii. Si cred cu tarie ca actiunile lui Crin dovedesc o inteligenta si un simt politic cum rar am avut in PNL. Este singura miscare castigatoare pentru PNL, pentru clasa politica si mai important pentru cetatenii care inca mai spera ca se poate trai normal in Romania.