marți, 23 februarie 2010

curs acreditat de EXPERT ACHIZITII PUBLICE

Avem placerea sa va informam ca DEVELOPMENT TRAINING CONSULTING organizeaza cursul acreditat de EXPERT ACHIZITII PUBLICE in Iasi in zilele de 27, 28 februarie si 6,7 martie 2010 (4 zile). Obiectivul cursului este de a pregati persoane pentru ocupatia de Expert Achizitii Publice (cod COR 241940), fiind un curs de specializare cu certificare CNFPA (Min. Educatiei si Ministerul Muncii Solidaritatii si Familiei).
Cursul are un pronuntat caracter practic
si trateaza intregul ansamblu de procese pe care le presupune o achizitie, de la planificarea resurselor si pana la finalizarea derularii contractelor de achizitie publica.
Cei doi lectori ai cursului au experienta de 6 ani in practica achizitiilor publice acordand consultanta la organizarea a peste 1000 de proceduri de achizitii publice pentru autoritati contractante in judetul Iasi si nu numai.
Pentru detalii privind conditiile de participare, modalitatile de inscriere, pret, discount-uri acordate sau orice alte clarificari privind cursurile, va invitam sa vizitati pagina noastra web: www.dtconsulting.ro sau sa ne contactati la urmatoarele numere de telefon: 0232 271 124; 0733 085 910; e-mail: office@dtconsulting.ro.

Cu stima,
Livia Anghel

Niciun comentariu: