sâmbătă, 11 iulie 2009

michael jackson nu a murit

aseara am avut deosebita placere de a prezenta spectacolul IN MEMORIAM MICHAEL JACKSON. A fost o seara minunata. Public numeros, televiziuni la greu si in final un spectacol foarte frumos sustinut de trupele de la CCS.
Patruns putenic de emotia evenimentului, am dat drumul la show.

Debutul a fost realizat de trupa Quasar Dance pe melodia THEY DON'T CARE ABOUT US
A urmat un momet de beat box cu grasu si petran

michael jackson de iasi, varianta masculina a cantat o piesa, din cauza emotiilor, pe cea dea doua nu a mai pututo presta.
trupa Elegance ne aratat ca michael a fost un compozitor complex, "compunand si vals"
Petran si Cristina (michael in varianta feminina) a fost la inaltime, 5 piese a la michael jackson si un bis, au ridicat publicul de pe scaune.

Ingrid si Daniela, cele 2 interprete care vor reprezenta CCS Iasi la Festivalul de la Mamaia, au dedicat si ele 2 piese lui michael
In final, Elegance a dansat un tango pe piesa "Bad"
Bogdan a realizat o sculptura din gheata, care a fost inca una din atractiile serii.
Cam asta a fost.
Am vazut tineri care sau implicat in realizarea acestui spectacol, care intro saptamana au dat tot ce au avut mai bun in ei ca sa fie la inaltimea regelui. Am vazut fani emotionati, fani ai lui michael care au trait la intensitate maxima evenimentul, care m-au facut sa cred ca MICHAEL NU A MURIT, michael traieste prin fiecare din noi, cei care il ascultam, cei care il imitam, cei care il iubim in continuare. MICHAEL NU A MURIT.

Niciun comentariu: