vineri, 3 iulie 2009

a inebunit lupul ....

aceasta postare este o copie dupa www.tolo.ro

2:20 Este audiat Costi Mocanu. “Reprezint compania ProTV SA”, a spus el. “Legatura noastra cu 2 Mai nu incepe acum. Anul trecut am facut MTV Days, ne-am organizat impreuna cu Media ProPicture si ne-am asumat toate costurile”. “Media Pro Pictures a organizat evenimentul. MPP si Nestle au suportat costurile”. Si legatura cu MTS? “Doar publicitate”, a spus Mocanu. Practic, el spune ca nu MTS si nu firmele care au preluat contractele au platit concertul. “Costurile scenei mari a fost suportate de Media Pro Pictures. Despre scena mica nu va pot spune nimic”, a spus Mocanu. Sever Voinescu a dorit ca lucrurile sa fie clare: “Inca o data, va rog: cine a organizat si cine a dat banii?”. “Media Pro Pictures”.

2:40 Din numarul de spoturi (53 MTV si 24 pe ProTV) rezulta ca Loco a platit dinspre Artisan, adica banii MTS, aproximativ 35.000 de euro! Ceea ce inseamna ca, pentru concertul de la Costinesti (unde scena e evaluata la 75.000 de euro si artistii costa inca 40.000 de euro), banii dinspre MTS au fost doar aproximativ 35.000 de euro.
Rezumat: artistii, scena, luminile si sonorizarea (trecute in contract ca urmind sa fie platite de Artisan din banii MTS si receptionate ca atare) au fost platiti de Media Pro Pictures!!!

Lucrurile au stat astfel: Conform lui Mocanu, Media ProPictures a organizat din fonduri proprii si din parteneriatul cu Nestle evenimentul MTV Days. ProTV a platit 10.000 de dolari ca sa cumpere aceasta productie si s-o difuzeze. Si ProTV a primit, conform unei estimari gsp, publicitate de aproximativ 35.000 de euro de la Artisan, via Loco. Ceea ce inseamna ca pe MTS a costat-o aproximativ 125.000 de euro scena si artistii platiti de, de fapt, de Media Pro Pictures! Este stirea zilei.

helloooooooo

Niciun comentariu: