duminică, 3 iulie 2011


Despre MOTORFEST IASI 2011 powered by DUCATI

A. INTRUNIRE SAU INTALNIRE?

intrunire = eveniment ce promoveaza fenomenul moto in randul populatiei, cu implicarea motociclistilor
intalnire = petreceri intre motociclisti si ocazii de a face plimbari cu prietenii

B. DE CE MOTORFEST 2011 = INTRUNIRE?
1. realizarea unui circuit moto – ofera posibilitatea participantilor de a-si imbunatatii abilitatile de conducere a motocicletei, intrun cadru organizat si in siguranta
2. campania “RESPECT IN TRAFIC” – educatie rutiera – informarea populatiei asupra problemelor care pot aparea in trafic, si implica motociclistii, pietonii si conducatorii auto.
3. promovarea celor care sunt implicati in fenomenul moto – realizarea unui cadru adecvat de prezentare a constructorilor moto, service moto, producatori echipamente si accesorii, media de specialitate.
4. promovarea fenomenului moto in randul populatiei – atragerea populatiei catre fenomenul moto, prin realizarea unor evenimente ce promoveaza motociclismul.

C. de ce MOTORFEST 2011 la ERA?
1. circuitul moto “OVIDIU FLEICA” – ERA SHOPPING PARK pune la dispozitie o suprafata de 20.000 mp de asfalt de buna calitate, pe care se va realiza primul circuit moto din Iasi, in memoria prietenului nostru OVIDIU PAVEL “FLEICA”, in conditii de siguranta pentru motociclisti si vizibilitate foarte buna pentru ceilalti participanti la eveniment.
2. campania “RESPECT IN TRAFIC” – realizarea unei brosuri in 5.000 de exemplare, care va cuprinde informatii despre regulile de circulatie, fenomenul moto, concurs pe teme de legislatie rutiera care va fi premiat de catre ERA SHOPPING PARK.
3. promovarea celor care sunt implicati in fenomenul moto – realizarea de standuri de prezentare intrun cadru adecvat comunicarii cu publicul, pentru cei care sustin fenomenul moto
4. promovarea fenomenului moto in randul populatiei – ERA SHOPPING PARK dispune de numeroase facilitati de adresabilitate catre toate categoriile de public: transport in comun, parcare auto, parcare moto, food court cu preturi mici si calitate ridicata, toalete igienizate, spatii largi de expunere, iluminat nocturn, spatii mari de campare pe iarba, cort de 600 mp pentru evenimente.

Niciun comentariu: