duminică, 30 august 2009

comunicat de presa motorfest

East Side Dogs organizeaza si in acest an la Iasi cel mai mare eveniment al motociclistilor din zona Moldovei! Ajuns la cea de-a cincea editie, MOTORFEST IASI, va avea loc in acest an, in perioada 11-13 septembrie la Tabara Ciric. Ultima intalnire a motociclistilor din anul 2009, va fi plina de evenimente realizate special pentru pasionatii de motoare si nu numai.

Clubul sportiv EAST SIDE DOGS este clubul motociclistilor din Iasi, afiliat la Federatia Romana de Motociclism. An de an, EAST SIDE DOGS organizeaza evenimente avand ca scop principal prevenirea accidentelor in trafic in care sunt implicati motociclistii si alte actiuni caritabile sau cu caracter social.

Avand in vedere evolutia inregistrarilor in circulatie a scuterelor in ultimii 3 ani, dinamica cresterii numarului de accidente in care au fost implicate posesorii de scutere, cauzele acestor accidente, observatii facute de catre agentii de circulatie in legatura cu nerespectarea regulilor de circulatie de catre scuteristi, cu purtarea echipamentelor de protectie, cu dotarea scuterelor din punct de vedere tehnic, dorim sa organizam impreuna cu Politia Rutiera o serie de actiuni educative, despre riscul circulatiei fara echipament de protectie, fara o minima instruire asupra regulilor de circulatie (tinand cont ca acestia in general nu au permis, adica nu au fost verificati asupra regulilor de circulatie).

Evenimentele care compun aceasta campanie sociala sunt:

• intrunirea motociclistilor din Moldova
• 4 intalniri ale motociclistilor cu liceenii din Iasi
• campanie de informare stradala.

EAST SIDE DOGS a initiat aceasta campanie sociala, menita de a imbunatati siguranta pe sosele.

Intrunirea moto

Acesta manifestare este prinsa in calendarul national a intrunirilor moto patronate de Federatia Romana de Motociclism, are o participare internationala si caracter national.
Evenimentele de la editia anterioara au facut ca anul trecut sa fie catalogata de catre emisiunile de specialitate si profil, ca fiind cea mai frumoasa intrunire a anului, drept pentru care am fost rasplatiti cu articole si critici favorabile si am fost invitati ai unor emisiuni dedicate. Intrunirea are si scop caritabil. Ca si celelalte editii se intentioneaza strangerea de fonduri si jucarii pentru copii defavorizati.

„Am facut aceasta alegere datorita amplasamentului taberei in padurea de pe malul lacului CIRIC, un loc bun pentru amplasarea corturilor, spatiu mare de desfasurare, conditii deosebite de expunere, desfasurare concerte si concursuri, masa si utilitati. In aceasta locatie vom amenaja un spatiu pentru concerte, spatiu de campare pentru corturi, spatii pentru expozitie si vanzare, spatii pentru demonstratii, ceea ce va permite ca impactul evenimentului sa fie maxim si sa atragem un numar crescut de vizitatori”, a declarat Liviu Tiganasu, vicepresedinte East Side Dogs.

Numarul estimat de participanti la aceasta manifestare este de 1.000 de motociclisti (inclusiv scutere, mopede si ATV-uri), si peste 2.000 de vizitatori.

4 intalniri cu liceenii

Impreuna cu Politia Rutiera vor fi realizate in luna octombrie o serie de intalniri cu liceenii din Iasi, in care vor fi organizate concursuri pe teme de educatie rutiera si indemanare in condurerea scuterelor, demonstratii cu motocicletele si scuterele, discutii cu elevii despre acest sport si hobby, despre prevenirea accidentelor, drive test cu scuterele, si distribuire de materiale educative.

Campanie de informare stradala

Campania se va desfasura in luna octombrie, si va consta in demonstratii cu motocicletele si scuterele, si distribuire de materiale informative, in locuri inchise traficului rutier (parcuri si in weekend pe b-dul Stefan cel Mare)
Prin aceste manifestari se doreste atragerea unui public cat mai larg, in special fiind vizati tinerii, acestia fiind cei mai dispusi in a achizitiona un scuter sau o motocicleta.


PROGRAM

Vineri, 11 septembrie

primirea participantilor

Soundcheck & Canaf
Petran & friends
X - KLUS
Fara Zahar
Rava

Sambata, 12 septembrie

08:00 – trezirea la motoare
10:00 – deplasare parada 1 la Palat
11:00 – demonstratii la Palat acompaniate de fanfara de la Chetris
12:00 – deplasare parada 2
14:00 – 17:00 - concursuri in tabara Ciric

Constant Motion
Skepsis
Bucovina
Trooper

Parteneri eveniment:

Media Show Management
Politia Rutiera Iasi

Web: http://motorfestiasi.blogspot.com



Biroul de presa al festivalului:

VISION MEDIA Romania

Reprezentant Moldova:

Florin Stoica - 0788.762.816
florin.stoica@vision-media.ro
office@vision-media.ro

Niciun comentariu: