marți, 14 aprilie 2009

tonete la 4000 de euro bucata

credeti ca nu o sa mai vedem chiloti pe strada?
din acesta poza se vede clar, ca prin amplasarea noilor tonete s-a urmarit ca pietonii sa aiba cat mai mult spatiu de trecere (prin fata ochilor, hai treci si tu ...) si spatiului verde i s-a pus in evidenta frumusetea de primavara. VIZIONARILOR DIN PRIMARIE le urez SA AVETI FRIGEDERUL PLIN CU CARNE DE MEL, dar mai slab, sa nu va stea in gat.
avem mai mult spatiu de depozitare: PE STRADA. Daca vrei sa treci, tre sa cumperi ceva, aici e vama POD ROS - NICOLINA. Daca nu ai Pasaport (adica malai romanesc) treci pe trotuarul celalalt. Dincolo e mai ieftin.
urmatoarea modernizare: realizarea unor GALERII COMERCIALE POD ROS NICOLINA. Succes VIZIONARILOR DIN PRIMARIE.
azi am aflat de la un tonetar cat a dat pe toneta.
numai 4.000 de euro.
moca, e criza si in perioada asta materialele de constructii au sarit calu la pret, mana de munca s-a scumpit, ca se gaseste la orice colt de strada doar .... HUOOOOOOO ...
VREAU SA MA PLIMB CU MARA PE TROTUAR pana in podul ros, dar nu pot, ca nu am loc de tonete. Nu ca as fi avut pana acum, dar am sperat cu MAREA MODERNIZARE sa fie mai bine. Vizionarilor din primarie le urez: SA AVETI FRIGEDERUL PLIN CU CARNE DE MEL, DAR CU O NARA, (cum zicea Becali odata), sa nu va stea in gat.
Si cum o belea nu vine intotdeauna singura va urez BINE ATI VENIT IN PUSCARIE. La tot pasul primaria a montat garduri, mai trebuie pusa sarma ghimpata si am rezolvat problema. Soferilor din Iasi le doresc cat mai multe probleme la masina, ca sa stea masina in service, ca poate aia au parcare. Vizionarilor care au gandit parcarea din fata de la CCS le urez Paste fericit! NU UITATI, CARNEA DE MEL CU O NARA FACE BINE LA STOMAC. HUOOOOOOOOOOO....
BINE ATI VENIT IN BASARABIA, cred ca si la ei e mai bine . HUOOOOOOOOOOOOO ...

2 comentarii:

Anonim spunea...

melu face MIELU :-)

Ionut spunea...

Super tare articolul! Uite o culme: acum sunt mai putine locuri de parcare in fata ccs, culmea e ca mereu gasesc un loc sa-mi las si eu masina.