joi, 17 ianuarie 2008

iasi 600

Proiectul major al primariei iasi, din punct de vedere cultural in anul 2008 este "Iasi 600". Vara trecuta CCS a primit un fax in care se spunea ca in anul 2008 va avea loc proiectul "Iasi 600", va rugam trimiteti propuneri de proiecte. De atunci si pana azi nu a sunat telefonul, nu am primit nici un email, absolut nici un semn din partea celor de la primarie legat de acest proiect. Cand am pus si eu niste intrebari pe la domnii de la primarie, am primit un raspuns de genul "au fost chemate numai institutiile de cultura" si s-a alcatuit un juriu care va analiza proiectele.
Macar pentru ceea ce scrie pe CCS Iasi adica "CULTURA" puteam sa fim si noi invitati la aceste discutii. Nu mai pun la socoteala faptul ca "poate " avem si noi niste specialisti in anumite domenii culturale.
Din pacate, primaria Iasi nu a sustinut in ultimii 2 ani decat un singur proiect din cele 8 depuse de CCS (proiectul era al unui membru PSD).
Sa fie oare faptul ca la conducerea CCS e un membru liberal?
Hmmm, astia chiar cred ca la anul vor fi din nou singuri la putere.
Sunt bolnavi tataaa.
Poate ar trebui sa cumpere ei Antibiotice Iasi si sa isi dea singuri medicamente gratuit.

3 comentarii:

Anonim spunea...

am facut deja o propunere:

http://dragosvoda.wordpress.com/2008/01/06/o-propunere-pentru-iasi-600/

O ideea simpla, dar eficienta pentru Sarbatoarea IASI 600 de anul acesta:

http://www.romanialibera.ro/a114814/polonezii-au-lansat-o-campanie-publica-in-favoarea-romanilor.html

“Campania a fost conceputa cu scopul principal de a repune in circulatie o “memorie istorica favorabila romanilor si pentru a crea, cu procedee cat mai credibile si cu instrumente cat mai eficiente, o atitudine favorabila fata de Romania, romani, cultura romana in randul unui public cat mai larg, nu neaparat binevoitor”.

Ea a costat in jur de 2.000 de euro si se va desfasura timp de 21 de zile, pana in 18 ianuarie. Campania poate fi considerata proiectul-pilot al unei initiative care, in forme mai extinse, ar putea fi realizata si in Cracovia, Poznan, Wroclaw, Gdansk sau in alte orase poloneze”.

Ce spui, ar merge si la Iasi?

RamonaP spunea...

daca tot e casa de CULTURA de ce sunt bannere publicitare afisate cat e fatada de mare? (e si cazul BCU, de altfel)

Anonim spunea...

Pai...au trecut 4 luni jumate din 2008 si eu acum aflu ca exista acest eveniment. Am vazut banerele aparind acum citeva zile prin oras. Cam odata cu agitatia electorala. Simple coincidente. Am mai aflat, intimplator, dind cautare "concursuri foto" pe net, ca a existat si asa ceva. M-ar fi interesat, ca-s fotograf amator. Macar asa, sa ma bag in seama. Cred ca premiile s-au impartit deja, dar ce concurs a fost asta, pentru cine, in ce scop etc?
Dilentantismul ne urmareste in tot ce facem. Pacat, urbea a regresat mult, dar macar e in pas cu tara.
Va doresc ginduri mai optimiste ca ale mele.